perjantai 14. syyskuuta 2012

11. Musta tamma livestreamissa

Jälleen kerran livestreamia tarjolla. Kestää n. 1h 20min, jos ette jaksa katsoa, niin otin myös muutaman välivaiheen näytille.
Videolla tällä kertaa luonnostelu + luonnoksen muokkausta, ekojen linejen piirtämistä ja sitten vähän sitä värittämistä ilman mustaa lineä. Eli tästäkin kuvasta olis tarkotus tulla sellanen 'realistinen' kuva :)

Pahoittelen taas, koska tuolta kuuluu jotain tosi ihme ääntä, jota en saanu pois vaikka yritin :/ En ymmärrä, että mistä tuo ääni tulee. Ottaako se häiriötä jostain? Yritin kyllä laittaa kaikki muut elektroniset jutut pois tästä tietokoneen vierestä mm. laitoin lampun kiinni ja heitin puhelimenkin kauemmas, mutta ei auta :/

Ja siis luultavasti en tästä kuvasta nyt enää tee lisää livestreamia, ainakin ajattelin niin. Mutta jos välttämättä haluatte, että piirrän tätä lisää livestreamissa, niin laittakaa kommenttia. Voin ehkä vielä harkita asiaa.
Muuten saatte jatkossa tästä kuvasta vain välivaiheita näkyviin, kuten tuosta cremellokuvasta.

nnicaa on livestream.com. Broadcast Live Free


Huomasin, että tänään ei piirtäminen luonnistu niin hyvin kuin joinakin pävinä. Eli jouduin pitkään luonnostakin korjailemaan.
Tuli myös huomattua, että piirrän aika monet pääkuvat niin, että hevosen turpa osoittaa oikealle.. pitää yrittää piirtää hevosta myös toisesta suunnasta jatkossa :)

Ja niitä välivaiheita:


sillä on liian iso silmä.


-nica

6 kommenttia:

 1. lisäää videota! Ei tuo ääni haittaa yhtään ainakaan minua

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi ht.netin kautta ja liityin lukijaksi, sillä jäin koukkuun! Olet ihan MIELETTÖMÄN taitava, jatka samaan malliin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaisia kommentteja on aina kiva lukea :)

   Poista
 3. Sama homma kun noonalla :D Ja pirulauta tarvii repiä jostain rahaa et saa itekkin ostettua kunnon piirtopöydän (joku kämänen postimerkin kokonen tällä hetkellä, jossa ei ole edes tasainen pinta? O.o isä kaivanut joskus jostain uumenista..) ja Photoshop, noilla ilmaismuokkausohjelmilla ei juuri saa aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kieltämättä vähän hintavia. Wacomia kuitenkin suosittelen.
   Ja siis ei pienessäkään piirtopöydässä ole mitään pahaa, luultavasti se on ihan totuttelukysymys, että minkälaiseen piirtopöytään tottuu ja millä osaa piirtää. Kuten totesin jossain välissä, niin vaikka tämä minun piirtis on kokoa A4, niin piirrän tuohon keskelle A5 (jopa A6) kokoiselle kohdalle suurimmaksi osin, joten pienemmälläkin olisi pärjätty :)

   Poista