perjantai 4. tammikuuta 2013

31. Vuosi 2012

Päätin tehdä jonkinmoisen 'kokoelman' vuonna 2012 piirtämistäni töistä. Niitä tuntui olevan todella vähän verrattuna edellisiin vuosiin, mutta laatu ja tyylit ovatkin olleet täysin edellisistä vuosista poikkeavia. Melkein kaikissa löytämissäni valmiissa kuvissa on tausta, mikä on suuri muutos edellisiin vuosiin. Lisäksi olen vuonna 2012 piirtänyt paljon enemmän rakennekuvia kuin edellisinä vuosina.

Joten, tässäpä näitä olisi näytille :)Osallistuin Santusta piirtämälläni kuvalla siis Janitan blogin piirrustuskilpailuun ja olipa ihana saada tietää että voittohan sieltä tuli tietokoneella piirrettyjen kuvien luokassa :) Nyt olen niiin onnellinen, sillä tuollaiset kisajutut ovat aina iso juttu, ainakin minulle ja siis varsinkin jos pärjää hyvin.

Ulkkaa yritän myös taikoa vähän talvisemmaksi, katsotaan mitä saan aikaan.

- nica

6 kommenttia:

 1. oikeesti oon niin kateellinen sulle kun osaat piirtää noin hyvin :c <3

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Haluaisin tilata sinulta työn, otatko tilauksia vastaan? Voinko laittaa sinulle esim. sähköpostia johonkin osoitteeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kyllä tilareita, niistä voi laittaa säpöä nica@teepa.net

   Poista
 3. Sulle olisi haaste:
  http://noonankuvat.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus, samanmoisen faktahaasteen tässä vastikään teinkin, mutta noihin kysymyksiin voisin jossain vaiheessa vastailla :) Tulee semmonen lyhennetty versio :)

   Poista