sunnuntai 30. joulukuuta 2012

30. Black beauty

Kirjaimellisesti. 'Realistinen' mustan hevosen rakennekuva tekeillä. En olisi ikinä arvannut, että mustan hevosen maalaaminen on näin haasteellista. Mutta toisaalta, tässä oppii käyttämään ihan muita värisävyjä kuin sitä mustaa itsessään. Tässä on siis käytetty sinisen, violetin ja punaisen eri sävyjä. Tietysti harmahtavia sellaisia, mutta silti :)

Tässä pari vaihetta näkyville. Näiden välissä oli nyt hirveä harppaus jossa en sitten ottanut yhtään välivaihtta sillä jatkoin vaan piirtämistä. Tappelin myös pään kanssa pitkään ja minulla on ollut edessä kymmeniä erilaisia mallikuvia joista on pitänyt katsella mallia, kun on tullut ongelmia.

Oikeastaan on ollut tosi rentouttavaa piirtää tätä nyt todella tarkasti muutama päivä ja edistyksen huomaa. Näiden parin päivän piirtämisiin on siis kuulunut lähinnä kuvan värittämistä. Aiemmin piirsin luonnoksen, linet ja laitoin pohjavärit sekä aloitin hieman varjostamista. Eilen tappelin pitkään pään kanssa, mutta jätin sen sitten kun en enää jaksanut tapella. Jatkoin päätä tänään ja siitä tuli paljon parempi, ihme että jaksan keskittyä näinkin hyvin kun kyseessä on darrapäivä :P

Vieressä on pyörinyt Heartlandin 5 kauden jaksoja, joita seurailee sivusilmällä.

Mutta siis kuvia näytille!
 

- nica 

p.s. Onko teillä isot suunnitelmat uudeksi vuodeksi? ;)

5 kommenttia:

 1. Hieno on!
  Ihan kateeks käy, ku ite yritän piirtää hevosta tietokoneella siitä tulee enemmän sarjismainen, kuin oikean näköinen. Siihen tosin helppo ratkaisu, harjoittelu. Luulis piirtämisestä tulevan nyt jotain, kun sain paremman kynähiiren ja piiroalustan jouluna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näissä miunkin 'realistisissa' kuvissa joku sarjakuvamainen vihvahde, tai ainakin itse olen sellaisen näkevinäni. Etenkin hevosten päissä.

   Mutta siis harjoittelu auttaa ja mallikuvien katselu ja kokeileminen.

   Ja paremmalla piirtiksellä varmasti pääsee eteenpäin :)

   Poista
 2. laitoin sulle nyt sähköpostiin sen tilaustyön, kun lupasit tehä mulle :) käy kurkkaamassa :)
  laitoin useamman vaihtoehdon niin saat valita mieluisesi

  VastaaPoista
 3. Super hieno, varjostukset niin makeet! Suunnitelmat uudeks vuodeks on laajat pientä valmistelua vuodenvaihto iltaa varten, mutta sitten läksyjä, kun koulukin alkaa jo 2.1.? Mistä katot heatlandia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Heartlandia katson joltain nettisivultolta.. olikohan tv-links?

   Poista