tiistai 12. maaliskuuta 2013

41. Keskeneräisiä

Jälleen kerran näytille vähän vaihteita ja keskeneräisiä töitä :) Tästä nämä edistyy!Tämäkin alkaa hahmottua :)

Ja sitten kun oli kamu kauempaa kylässä niin saatiin järkättyä kunnon valokuvaustuokio tammuskaisen kanssa. Tässä nyt pari onnistuneinta kuvaa.


- nica

7 kommenttia:

 1. Hei sinä kun käytät Photoshoppia, niin osaisitkohan auttaa yhdessä ongelmassa...

  Kun mä käytän Adobe Photoshop Elements 10:tä piirtämiseen, ja APssähän on tuherrustyökalu (etusormi kuvake) niin se lakkas toimimasta mulla pari päivää sitten. Siis jos mulla on vaikka punasta ja sinistä vierekkäin, senhän pitäis sekottaa niitä, mut jos vedän vaikka sinisestä, niin se jatkaa sitä sinistä viivaa loputtomiiin eikä tuherruksesta ole tietoakaan. Yläkulmassa se moodi on ihan "Normal" mutta mikä siinä on? En oo muuttanu mitään asetuksia tai mitään.

  Ongelmanselvitystä vaikeuttaa se että ohjelma on Englanninkielinen, mutta joo... osaatko sanoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoppa mikä sulla on se Strenght siinä moodi (Normal) vieressä. Kokeilin sekottaa omani ja kun laitoin 100% Streght niin veti vaan sinistä viivaa. Muuta vaikka 50% ja koklaa miten toimii :)

   Poista
  2. Ohhoh :D On näköjään tullut väänneltyä tuota palkkia sitten vahingossa. Auttoi kun pienensin lukemaa, joten kiitoksia.

   Poista
 2. Onpas kaunis tuo sun otuksesi :) Minkä rotunen se on?

  VastaaPoista
 3. Nätti hevonen sulla kyllä!

  Laitoin sulle toisella sähköpostilla viestiä, allekirjoituksesta pystyy sitten päättelemään että onko sama henkilö kyseessä jos ei osoite ole se selkein mahdollinen :D superhienoja töitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä johonkin säpöön tais viestiä tulla :) Kattelen joku päivä tarkemmin, kun jaksan olla pidempään koneella. Nyt on vähän kipiä olo..

   Poista