keskiviikko 29. elokuuta 2012

5. TID fanarttia

Piirrän fanarttia hyvin harvoin, mutta erilaisia kirjasarjoja lukiessa tai katsoessa elokuvia/sarjoja, niin tulee hirmuinen into piirtää jtn kyseisiin hahmoihin liittyvää.
Helpointa on piirtää sellaisesta sarjasta, jossa henkilöillä ei ole vielä todellista ulkonäköä (esim. kirja josta on jo tehty elokuva), koska silloin ajatellaan että henkilöiden täytyy näyttää siltä, millaisia ne ovat elokuvassa.

Joittenkin elokuvien kohdalla on onnistuttu vangitsemaan hahmon ulkonäkö hyvin, mutta toisaalla.. siinä on epäonnistuttu täydellisesti. Esimerkiksi Nälkäpeli... ajattelin Katnissin hieman tavallista tummempi-ihoiseksi (oliivi -> ehkä kreikkalais-/italialaistyylinen ruskettunut iho?), hoikka, riutunut/nälkiintynyt, likainen ymsyms, adjektiiveja jotka kuvailisivat nälkääkärsivän vyöhykkeen ihmisten ulkomuotoa. Ja kappas elokuvan Katniss olikin kaunis, muodokas ja turhan terveen näköinen.
Nojaa, en muutenkaan pitänyt elokuvasta kirjasta tehtynä elokuvana. Se olisi saattanut menetellä, jos en olisi lukenut yhtäkään kirjaa ja saanut päähäni tietynlaisia mielikuvia hahmoista ja paikoista, enkä tiennyt kirjan tarkkaa juonta.

Toinen hyvin syvä pettymys oli TMI, eli The Mortal Instruments sarjan Jace Wayland. Huoh, kuolen. Syötävän suloisen ja mielettömän komean, lihaksikkaan ja itsevarman Jacen näyttelijä ei todellakaan vastaa minun mielikuvaani tästä hahmosta. Lukekaa siis ensin kirjat ja katsokaa sitten vasta elokuvaan valitut näyttelijät, pliis. Onnistuin kuitenkin piirtämään fanarttia TMI:stä aikaisemmin, koska osaan kuvitella Jacen mielessäni ;)
Onneksi Cassandra Claren toista kirjasarjaa ei ole vielä ryhdytty kyhäämään elokuvaksi. TID, eli The Infernal Devicesin Will ja Tessa yrittävät olla seuraavan fanarttini kohteena. Se valmistuu pikkuhiljaa.


- nica

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa syksyä!

  # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttää ja tosi hienon kuvakollaasin olet tehnyt! :) Kiitos!

   Hyvää syksyä sinnekin :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Varsinkin edellisen postauksen hevoskuva oli upea, ja se toi mieleeni ponin jolla aloitin ratsastuksen. Se oli saman värinen ja silläkin oli upea herasilmä!

  En voi ymmärtää miten joku voikaan osata piirtää noin hienoja kuvia kun sinä, pitääkin ruveta vierailemaan blogissasi useamminkin ihailemassa töitäsi!

  <3 hanna (http://everyonehasdream.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harjoittelemalla sitä kehittyy ja pitää omistaa todella hyvät hermot kun noita kuvia piirtää ^^

   Poista