torstai 23. elokuuta 2012

1. Welcome

Bongasin aivan ihanan taide/piirrosblogin, josta sain inspiraation tehdä oman piirros/taideblogin. Ideana on laitella tänne ylös valmistuneita piirroksia, välivaihteita kuvista, tutoriaaleja ja mahdollisesti myös onnistuneita valokuvia. Esittelen myös välineistöä ja yritän parhaani mukaan kertoilla ajatuksistani ja mielipiteistäni.

Sitten pientä sepostusta itsestäni. Olen täysi-ikäinen, harrastan hevosten ja ratsastuksen lisäksi piirtämistä, kitaransoittoa ja urheilukin kuuluu harrastuksiin. Kotona asustaa ihanainen koira, joka osaa välillä olla myös erittäin ärsyttävä.
Kävin perinteisen lukion (en mitään erikoista 'linjaa' siis) ja aloitan pian yliopistossa opiskelun. Tunnen lempinimen nica ;)

Piirrän mielelläni tietokoneella ja käytössä onkin piirtopöytä. Piirrän myös perinteisellä tyylillä, mutta sitä on tullut tehtyä lähiaikoina paljon vähemmän. Digipiirtäminen on niin paljon helpompaa, kun piirroksen alle saa vaikka kuinka monta suunnittelulayeriä ja lyijykynäjälki ei leviä pitkin paperia.

Toivottavasti taideblogille riittää kiinnostusta! Toivon, että postaustoiveita esitetään kommentteihin, jotta saan tehtyä teitä kiinnostavia postauksia.

Edellisiä töitä voi katsella dA-tililtäni http://nnicaa.deviantart.com/ ja tässä alla on muutama :)

- nica



5 kommenttia:

  1. tuleva anonyymilukija ilmoittautuu :---)
    sulla on hieno piirrustustyyli, upeita nuo ylläolevat kuvat. rakennekuvassa tosin jäi sellainen fiilis että heppa leijuisi ilmassa. :D
    mutta tämän tyyppisiä blogeja on kiva bongata kun näihin harvemmin törmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Rakennekuvan taustasta olen saanut kommenttia aikaisemminkin :D Voisihan sitä muutella, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi lisätä vähän hiekkaa hevosen jalkojen alle :)

      Poista
  2. Voisitko linkata sen blogin josta inspiroiduit? :)

    VastaaPoista