maanantai 27. elokuuta 2012

4. Realistic enough?


Kylläpä siinä kesti! En malttanut ottaa välivaiheita eilen, joten jatkoin kuvaa eteenpäin. Siloittelin kaulan ja poskea sekä korvat. Sitten tein yksityiskohtia mm. karvoja poskeen, ryppyjä huuleen, korjasin silmän. Sitten tein harjan ja siistin sen. Lopuksi vielä pieniä yksityiskohtia sinne ja tänne sekä tausta. Voin sanoa, että tausta menee varmaan uusiksi jossain vaiheessa, ainakin tuo aita, mutta teen sen kun keksin paremman taustavaihtoehdon tähän kuvaan :) Taustoja pitäisi muutenkin harjoitella enemmän, jotta niistä saisi realistisen näköisiä, varsinkin tällaisiin kuviin joissa hevonenkin yrittää olla realistinen.

Unohdin taaas ottaa tarkkaa aikaa.. Mutta useita tunteja tein tätä joka päivä. Eilen piirsin siitä asti kun tulin tallilta (ennen kuutta) ja jatkoin ihan yöhön asti. Menin nukkumaan muistaakseni (lunttaan hevostalli.netistä jonne laitoin yhden välivaiheen..)  00.13 jälkeen. Mikä tekisi.. 6 tuntia? :D Ei ihme, että illalla oli silmät ristissä.
Tuohon sitten lisätään vielä muina päivinä vietetyt piirrustelutunnit ja tänään viimeistelin ehkä.. vajaan tunnin. /(Justin Bieberiä kuunnellen.. sry :D )

Kyllä niihin saa aikaa uppoamaan. Kuvittelen vaan minkälainen työ olisi jos koko hevosta rupeaisi tällä tyylillä tekemään. Aijon kyllä kokeilla jossain vaiheessa, sillä ei tämäkään missään vaiheessa tuntunut ihan mahdottomalta hommalta ja haluaisin piirtämään tällä tyylillä kaikkia pieniä yksityiskohtia hevosen varusteista.. :D

Kommenttia saa antaa ;) Katsotaan mitä saan seuraavaksi aikaiseksi.

- nica

12 kommenttia:

 1. Todella hieno siitä tuli! Ja upean bannerinkin oot saanu aikaseksi. :) Tee joskus sellanen postaus jossa esittelet jonkun teoksen vaihe vaiheelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Banneriakin kerkesin väsäämään, ja vähän tuollainen outo se on, mutta onpahan sentään jotain :)

   Jep, tuollaisen postauksen yritän jossain vaiheessa tehdä :) Vaikka jostain seuraavasta työstä.

   Poista
 2. uih, hieno! :) tässä juuri itsekin innostuneena piirtelen hevosta, olisiko tuo kolmas vai neljäs kokonaan koneella tehty. täytyy sanoa ettei se sitten olekaan niin hyvä mitä ajattelin... :D ei vaan, olen kyllä suht tyytyväinen, aina voi sitten kehittyä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harjoittelemalla kehittyy, näkisitpä minun ensimmäisiä tietokonepiirroksiani...

   Poista
 3. Tosi upea piirros ja etenkin väritys. Vau. Ja tuossa bannerissa kun ovat vatsakkain niin kyllä huomaa että on paljon realistisempi tämä uusi tyyli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Hyvä, että onnistui tuo realistisuuden hakeminen tuohon piirrokseen ^^

   Poista
 4. Pää on jotenkin oudon muotoinen, muuten tosi hieno. :) Itse en ikinä jaksa piirtää taustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästä joku muukin mulla jossain vaiheessa mainitsi, mutta en itse saa silmiini sitä kohtaa mikä näyttää oudolta :D

   Mutta kiitoksia :)

   Poista
 5. Tää on vaan aivan ihana. Ihailen tätä aina kerta toisensa jälkeen melkein aina kun täällä sivulla käyn :). Näitä kuvia on niin ihana katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :) Toivon, että pääsisin pian piirtämään lisää ylväitä puoliverisiä <3

   Poista
 6. Millä ohjelmalla teet näitä?! Ihan törkeen upeita!!

  VastaaPoista