perjantai 5. lokakuuta 2012

14. Mustan tamman vaiheita

Heips.

Jatkoin mustan tamman piirrosta. Kerkesin piirtää huimat 30 minuuttia ja kohta onkin kauhea kiirus kouluun. Otin muutamia vaiheita nähtäville ja viimeinen vaihe on siis se vaihe mihin jätin piirroksen kun lopetin.Tässä vaiheessa olen saanut tehtyä silmän ja vähän turpaa. Lisäksi 'uutena' edelliseen kuvaan verrattuna on tullut posken varjostuksia ja muutenkin pieniä yksityiskohtia päähän.
Sävyt vaihtelevat koko ajan ja brushin koko muuttuu. Nyt piirsin kuitenkin kokoajan samalla opacityllä, eli olikohan se 17%.Tässä vaiheessa aloitin kaulan siloittelemista. Varjostin lihaskohtia ja yritin saada lihasten muotoja näkyviin. Kerkesin lisätä ihan vähän vaaleaa, jotta saisin valoisia kohta erottumaan paremmin. Aloitin siis ihan tuolta korvien alta tätä kaulaa värittämään.
Brushi oli vähän isompi kuin edellisessä vaiheessa, koska tein isompaa aluetta jossa ei vielä tarvitse olla niin paljoa yksityiskohtia. Lisäksi opacity oli hieman isompi (30%), koska halusin ensin alle vahvaa väriä nopeasti. Myöhemmin vaihdoin opacitya sitten pienemmäksi.Tässä vaiheessa jatkoin noita varjoja tuonne ihan alas asti. Ainut kohta mitä en ole vielä kunnolla käsitellyt on korvat ja ihan tuo kuvan vasen alareuna missä hevosen runko alkaa.
Lisäsin tummien varjojen jälkeen nyt reippaasti vaaleaa, sillä mustan hevosen karva heijastaa harmaata ja jopa violetin, sinisen ja ruskean sävyjä valossa. Lisäsin ihan vähän ruskeaa tuohon eteen, hevosen ryntäiden yläpuolelle.
Brushi oli iso ja opacity n. 17%.Tästä on nyt sitten hyvä jatkaa, koska kuva rupeaa pikkuhiljaa olemaan melko valmis! :) Turpa näyttää isolta edelleen, muta jospa sitä saisi vähän pyyhittyä pienemmäksi.
Loppu onkin sitten kunnon viimeistelemistä ja puuttuuhan tuolta vielä harjakin. Päämerkkikin pitää vielä piirtää, pitää kehitellä joku oikein kiva, uniikki päämerkki :)

Ja btw, innostuin blogien otsikoiden tekemisestä. Eli jos joku on vailla blogiotsikkoa, niin laittakaa tietoja (teksti, väriteema (mm. ColorSchemer on tosi hyvä paikka mistä löytää väriteemoja!) ja kuvia jonnekin ja linkki minulle että mistä niitä kuvia saa ottaa. lisäksi voi mainita saako banneriin laittaa tilpehööriä (brusheja tai muuta extrakimalletta)) minulle, niin yritän väsätä jotain. Kehittyypähän tuo 'kuvankäsittelykin' siinä samalla ja suunnittelutaidot. Niitä teen siis ihan ilmatteeksi, mutta en lupaa mitään mestariluonnoksia tai sitä että ne syntyvät ihan muutamassa tunnissa. Jos pyyntöjä tulee paljon, niin valitse inspaavimmat jotka teen.

- nica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti