maanantai 3. helmikuuta 2014

65. Vuoden eka valmistunut piirros!


Hiphei, sain sen valmiiksi. Tässä oli työtä ja cremello hevonen tuotti minulle useaan otteeseen harmaita hiuksia, mutta tästäkin selvittiin. Tausta on vielä mietintä asteella.. rupeanko korjaamaan sitä vai en. Tähän voi vaikuttaa ;)

Voi kun pääsisi hyppäämään omalla hevosella! Meillä ollaan yskitty nyt kaksi ja puoli kuukautta ja se jatkuu vieläkin, vaikka lääkekuurejakin on syöty jo kolmeen otteeseen. Ei tunnu köhä lähtevän, onko jollakin muulla kokemusta tuollaisesta pitkään kestävästä kuivasta yskästä? Tämän takia on jouduttu klinikallakin rallaamaan kolme kertaa.. ja varmaan pitää vielä viedä tuo tammuska uudestaan, jos ei tunnu lähtevän se yskä. Harmittaa ja vie motivaatiota, kun tekee ihan hulluna töitä että saa rahaa pitää hevosta ja sitten hevosella voi vain kävellä, kun se on jatkuvasti kipeä. Sairaslomalla ollaan oltu kohta vuosi. Ihan uskomattoman paska tuuri, voin vain sanoa..

6 kommenttia:

 1. Jos on noin pitkäaikainen yskä, niin onko tammasi heinässä mitään vikaa? Jos se vaikka pölyää paljon ja pöly saa tamman yskimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdettiin talliakin tuossa ensimmäisen yskimis kuukauden jälkeen ja uudessa tallissa heinä on parempaa, mutta silti yski.
   Mutta nyt rupeais jo näyttämään paremmalle, sillä pariin viikkoon ei ole hirveitä kohiä saatu, viikkoon se ei yskinyt ollenkaan. Toissa päivänä ravin aluksi pari yskähdystä, mutta eilen ei taas mitään. Katotaan tilannetta sitten, kun kortisonikuuri loppuu... yleensä se köhä on tullu takas aina kun kuuri on loppunut..

   Poista
 2. kiva kuva mut mietin et onko tuossa takalistossa vähän turhan jyrkät valot/varjot? voi olla, että alkup. kuvassa (vai piirsitkö omasta päästä?) ne ovat yhtä jyrkät, mutta nyt näyttää vähän siltä kuin sen takamus oli kuoppainen :) kaula ja pää näyttävät kyllä oikein kivoilta! ja oikein näppärä blogi muutenkin sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli alkuperäisessäkin mallissa, mutta cremellolle oli tosi hankala tehdä samalla kaavalla, koska ruunikon hevosen lihakset/kiilto yms näyttää niiin erilaiselle kuin sitten esim. cremellolla, joka on aika mitäänsanomattoman värinen, kun se on niin vaalea :)
   Mutta totta, on vähän kuoppaisen näköinen, tosin ei ole ensimmäinen kuvani jossa tätä vikaa esiintyy. Hyvä huomio, kiinnitän tähän huomiota ensi kerralla kun piirtelen taas koko hevosta.

   Poista
 3. Tosi kaunis kuva! :D Ei siinä mun mielestä ole mitään korjattavaa :)

  VastaaPoista