keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

43. Estehyppelyä

Siis ihan valtava ikävä hyppäämään esteitä, varsinkin nyt kun omallakaan ei vielä hetkeen voi kunnolla hypätä. Saikulla siis se, mutta kuntoutellaan pikkuhiljaa taas kuntoon. Toivottavasti vielä siis kesän kisakentille! :)

Mutta tähän väliin joudun turvautumaan haaveiluun ja intouduinkin luonnostelemaan muutamia estehevosia. Nämä ovat nyt niitä ensimmäisiä (pallot) ja sitten toisia luonnoksia joita teen (tummemmat jo vähän tarkemmat). Ne on nyt jätetty molemmat näkyviin näihin luonnoksiin. Katotaan millon sais näitä sitten vietyä eteenpäin. Molempien hevosten anatomiassa on vielä korjattavaa, jaloissa, päässä yms. mutta siitä ne korjautuu.

ratsastaja vähän niin ja niin, joutuu korjaamaan :) muuten ihan suht jees mittasuhteet..


Iso pää, lyhyet ja pienet etujalat..

Tämmöstä. Kun jossain vaiheessa saan aikaan, niin värittelen sen pääkuvan rautiaaksi ja teen siitä vähän väritutoa.

Toiveita saa myös esittää siitä, mitä kaikkea voisin tänne laitella :) Ja siis 150 lukijaa kun tulee täyteen niin sitten jtn speciaalia tiedossa.
Ja kai mä saan kirjoitella muustakin kuin taiteilusta?

- nica

6 kommenttia:

 1. Olisi mukava kuulla myös muustakin kuin taiteilua. Niin saisi hieman enemmän käsitystä minkälainen ihminen näitä hienoja piirrustuksia tekee! :)

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä olis kiva lukea sillointällöin ihan oikean elämän kuulumisia, vaikka taideblogi onkin:) Joku hyppykuvatuto olisi kiva, tai sitten ihan muutenvaan maasto(este)kuva tai varsakuva!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyppykuvatuto olis varmasti hyvä :) Ja varsoja en oo kyllä piirtäny varmaan ikinä, niin siinäkin olis haastetta.

   Poista
 3. ois kivaa saada satunaisesti postauksia sun elämästä tai sun heppasesta : )

  VastaaPoista