torstai 22. elokuuta 2013

58. Palkintokuvan valmistumista ja muuta

Jep, sieltä se valmistuu pikkuhiljaa. Nyt parina päivänä on jaksanut taas keskittyä piirtämiseen. Liekkö syynä se, että minulla on ollut kaksi vapaapäivää. Tai vapaapäivää ja vapaapäivää, tallilla on tietysti pitänyt käydä, vaikka oma hevonen on ratsastuskiellossa seuraavaan klinikka käyntiin asti, joka on muuten ensi kuun alussa.
Onneksi on ihania stunttihevosia, joilla pääsee ratsastelemaan. Tänään olisi tiedossa vanhalla vakkarilla estetunti ja nyt muutaman viikon olen laitellut kuntoon yhtä issikkaa, joka rupeaa kulkemaan jo varsin mallikkaasti ja on muuten hienoin 'koulu'issikka jolla olen ikinä ratsastanut. On siinä vielä laittamista, mutta hyvä siitä tulee. Hypyistä herra ei eilen tajunnut yhtään mitään ja tyylikkäästi vedettiinkin kaikki esteet alas (kokoa oli max 40cm), mutta jospa se siitä jos pari kertaa opetellaan tässä vielä :)

Juu, mutta siis itse kuvaan. Tästä olisi siis tulossa realistinen piirros, joten nuo linet ovat nyt ne suunnittelulinet, jotka ovat vielä näkyvissä, sillä muuten hevonen näyttää ihan ruskealta möykyltä. Taustaa joudun säätämään vielä, mutta se on jo ihan hyvällä mallilla. Tässä on vielä tekemistä, mutta aikas paljon olen jo saanut aikaan :)Sitten viime viikolla piirtelin ruusukkeita, ihan vain inspiraation tuloksena. Alemmat piirretty viime viikolla ja näytille myös aiemmin piirtämiäni ruusukkeita.

 

1 kommentti:

  1. Jes, odotan niin innolla tuota kuvaa! Ja valitsit mallikuvaksi yhden suosikkini ;)

    VastaaPoista