sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

55. Kuulumisia

Heips, vähän väliaika infoa kaikesta mahdollisesta. Blogissa on ollut aikas kuollutta, piirtäminen on ollut nyt pakkosyistäkin vähän jäissä, koska rikoin oikean (kyllä, olen oikeakätinen) käteni pelissä ja sain jo pelätä että siinä on murtuma/hiusmurtuma, mutta nyt vähän yli viikon parantelun jälkeen on tuntunut, että ehkä tästä selvittiin vain pelkällä ruhjevammalla. Huhhuh. Jos se ei nyt kuitenkaan tuosta lähde enää kunnolla paranemaan, niin sitten on pakko mennä varmaan lääkärillä käymään. Olihan se aika turvoksissa ranteen yläpuolelta ja ihan musta, mutta nyt se on lähinnä keltainen :D

Viikko on oltu nyt lomalla ja tuntuu, että en yksinkertaisesti ole jaksanut istua edes koneella, kun sain siitä niin tarpeekseni töissä, jossa koneella sai olla 8h päivässä. Olen jaksanut piipahtaa nopeasti vilkaisemassa sähköpostit yms, mutta pidempiä aikoja tässä ei ole tullut vieteltyä. Lisäksi tuo käsi..
Mutta jospa sitä nyt saisi piirrustusinpiraatiota takaisin ja kuviakin valmistumaan, niin että saan jotain materiaalia tännekin esille.

Viikonloppu on ollut aikas kiireinen, perjantaina tuli extempore lähtö katsomaan Savonlinnan Opera Gameseja, jonne lähdin siis hevosenhoitajaksi. Ai että mitä hevosautoja siellä oli, saisipa joskus itsekin sellaisen tai edes sellaisen hevosen, jolla pääsisi noita kisoja kiertämään. Lauantaina herätys 4.45 ja lähtö Helsinkiin katsomaan naisten MM-jenkkifutis finaalipäivää. 3 matsia katsottiin ja ISS-stadionilla istuttiin sellaiset 10-11 tuntia. Ja Suomi huipusti MM-pronssille tiukan Saksa-pelin jälkeen. Ja sitten päivän toinen kohokohta USA-Canada ottelu, joka oli kyllä ihan mieletön. Arvaatte varmaan kuka vei amerikkalaisen jalkapallon MM-kullan itselleen ihan täysin ylivoimaisesti. Uskomattoman nopeita juoksijoita ja hyviä pelejä.. ilo katsoa ja osaisipa itsekin joskus pelata edes hitusen samaan tapaan, vaikka tuskin noin hyväksi tässä pääsee kehittymään edes. Aina saa toivoa :)
Reissussa oltiin siis n. 22 tuntia ja tänään heräsinkin vasta yhden aikaan :D
http://www.wwc2013.com/

Huomenna soittelen hevoselle klinikkajan varmaan Kangasalalta, koska se pitää nyt yksinkertaisesti viedä selkätutkimuksiin. Haluan tietää missä se vika on, ennen kuin uskallan edes rueta kuntouttamaan sitä enempää. Toivottavasti ajan saa suht. nopealla aikataululla.

Semmoista. Stay tuned.

- nica

3 kommenttia:

 1. Lupaat paljon kaikkea eri postauksissa, mm. tehdä erilaisia tutoja ja tuossa kysymyspostauksessakin vaikka mitä mutta lieneeköhän koskaan toteutuvan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne pikkuhiljaa :) Rajallista tämä aika, 2 lisätuntia päivään tois jo vähän helpotusta elämään.
   Tutoissakin on vähän tekemistä aina, ne ei ihan nopeasti valmistu :)

   Poista