torstai 16. toukokuuta 2013

48. Väliaikapäivittelyä

Ei mitään järkevää, no jospa sitä jotain osaisi kertoilla.

Piirtelin tänään käsin JA huomasin taas miten vaikeaa se on, kun on tottunut käyttämään piirtopöytää. Olisin niiiin monesti halunnut painaa Ctrl Z ja kumota tekemäni viivan, mutta kappas eipä se onnistunutkaan. Täytyi siis ottaa pyyhekumi käyttöön. Lopputulos oli kuva (joka vielä jäi kesken ja jonka muuten skannaan kotona näytille!), iso kasa kumimuruja pöydällä, lyijystä suttaantunut käsi ja fiilis siitä että sain todellakin jotain tänään aikaiseksi!

Yritin tuossa välillä jo ottaa väliaikakuvia puhelimella piirroksesta, mutta ilmeisesti Windows Phoneen ei (olenko ihan väärässä??) saa lisättyä Google+ toimintoa, millä saisi tänne suoraan niitä kuvia puhelimesta. Kun tuolla puhuttiin vain iPhonesta ja Androidista.. Korjatkaa toki jos olen väärässä.

Kuva tuleepi tähän, kunhan siis kerkeän skannaamaan sen. Luultavasti vedän siihen linet vielä koneella päälle ja väritän sen kunnolla, koska siitä tuli ihan kiva :) (Ja lyikkärillä en osannut värittää nyt vaihteeksi ollenkaan ja puolet kuvasta on siis vain väritetty.)


Ja voin sanoa että tämä väritysyritys yhdenpaksuisella lyikkärillä kyllä pilasi hevosen... ärsyttääpi :D


Sittempä vähän omia kuulumisiani. Sain kesätöitä (jee), jotta pystyn maksamaan hepan elätyksen taas vähän aikaa eteenpäin. Tosin nyt on tullut huomattua, että kun on päivät töissä niin illalla jää todella vähän aikaa käytettäväksi muuhun. Pitää käydä joka päivä tallilla hoitamassa hevonen ja sitten vielä yrittää nähdä kavereita ja omaa kultaakin :) Piirtelylle on siis jäänyt aikaa tasan nolla minuuttia. Toivottavasti jaksaisin ja kerkeäisin jossain vaiheessa taas jatkelemaan tilareita ja saisin ne pois alta.

Kelit on ollu nyt aivan ihania. +20 astetta monena peräkkäisenä päivänä. KESÄ! Se on ihan ilmiselvästi nyt oven takana jo.
Kävin toissapäivänäkö(?), taisi olla, ostamassa Dan Brownin uusimman kirjan eli Infernon. Levitin eilen viltin takapihalle ja lueskelin kirjaa hetken auringossa. Ai että oli ihanaa :) Koira kölli vieressä ja nautti myös lämpimästä päivästä.
Eilen oli melkein hevoseton päivä. En käynyt omaa katsomassa, vaan sain apuja sen liikutukseen. Kävin kuitenkin aamulla aamutallia tekemässä toisessa paikassa ja iltapäivällä vielä toisella tallilla. En siis kertakaikkiaan saa hevosetonta päivää sitten millään, nimittäin jos en mene omaa katsomaan niin käytän sen ajan sitten jonkin muun hevosen ratsastamiseen. Hevosia nimittäin riittäisi, mutta aika loppuu kesken.

Nyt on ollut ihan mieletön into päästä hyppäämään, varsinkin kun on nähnyt muiden hyppelevän kuivilla kentillä ja katsonut kisakuvia. Hevonen on kuitenkin vielä saikulla, mutta uskaltauduin alkuviikosta hyppäämään muutaman ristikon kentällä. Oli muuten tammuski innoissaan, eikä tullut kieltoja (kielsi siis aiemmin n. 40cm pystylle, koska varmaan tuntui pahalta hypätä, pari viikkoa sitten). Seuraavana päivänä selkä tuntui tosi hyvältä, eikä hevosen liikkeessä ollut mitään sanottavaa. Uskon että kyllä se tästä saadaan vielä parempaan suuntaan!
Voin kertoilla tästä sitten jossain vaiheessa enemmän, jos kiinnostaa.

Harmittelen sitä, miten vähän kysymyksiä on tullut ja kilpailuunkaan ei ole vielä osallistunut kukaan :/ Tosin ompa vähän huono mennä vaatimaan aktiivisuutta, jos olen itsekin taas näin epäaktiivinen kirjoittelija ja postailija..
 Mutta silti, laitelkaa pliis kysymyksiä tulemaan, niin pääsen vastailemaan niihin :)

- nica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti