maanantai 18. helmikuuta 2013

39. Nopeeta lineä


Semmosta tänään. Tuli vaan nyt tarve nollata noitten tilareitten kohdalla ja piirtää jotain missä on linet! :D Pv-tamma kyseessä, saa ehkä värinkin jossain vaiheessa. Nyt vaan tuntuu sänky kutsuvan, kun huomenna aamulla jo heppaa liikuttelemaan ennen kouluun menoa :)

Noh siis tänään inspinä oli Taylor Swiftin I knew you were trouble ja Imagine Dragonsin Radioactive. Nehän tuossa taustalla soi nonstoppina :)
Mitäs väriä laiteltais? Voisin tästä ainakin tehdä sen rautiaan värituton, mutta tarviitteko jtn muuta sellasta nopeaa väritystutoa? Joku tietty väri mielessä? Kertokkee!

- nica

ps. Otan tilareita vastaan ;) (Teen niitä siis pientä korvausta vastaan)

12 kommenttia:

  1. hiirakko tai aika tumma kimo

    VastaaPoista
  2. http://1.bp.blogspot.com/-u_mub9yuLog/T4CKZXPJWUI/AAAAAAAAAPI/4Ktt2l6PhNk/s1600/p%25C3%25A4%25C3%25A4si%25C3%25A4is1+007.JPG voisitko tehä tästä hepasta jonku naamakuva, tai sitten tuon kuvan itsessään ? :)

    //tee tuosta hepasta kärpäskimo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen siis tilareita korvausta vastaan :) Lisäyksenä tuonne :)

      Poista
  3. Mä nään ton hepon selkeesti liinahtavana rautiaana, jolla on leveä läsi ja herasilmä :)

    VastaaPoista
  4. Voikko & liinaharjainen, normit silmät :)

    Teetkö mitään tilareita ilmaiseksi (sellaisia todella vähän vaivaa/ aikaa vieviä) ? En itse siis tarvitse mutta kunhan kysyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En piirrä tilareita ilmaiseksi, mutta vähän aikaa vievät eivät ole niin kalliita kuin realistiset tilarit / muotokuvatilarit :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Riippuu vähän millaista haluaa, hinnat lähtee 5e ylöspäin, kalliimmat on niitä realistisia muotokuvia joissa on paljon työtä ja ne ovat todella tarkkoja :)

      Poista
  6. Tuossa copyissa lukee nica 2012 :D nyt on 2013

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin lukee näköjään :D Voiei, oon kyllä niin jääny vielä niin vuodelle 2012..

      Poista