sunnuntai 11. marraskuuta 2012

23. WIP

Jotta en ihan tylsistytä teitä koira-postauksilla, niin palataas elokuulle jossa aloittelin TID-fanarttiani. Se on ollut pienoisella hiatuksella, mutta jotta saisin jotain muutakin välillä aikaan, niin päätin tänään että jatkan tätä kuvaa. Tulihan sitä jonkun verran piirrusteltua eteenpäin :)

Eli teille taas tämän yhden työn 'vaiheita' näytille. Laitoin tämän uusimman vaiheen dA:han ja otsikkoon perään WIP, eli work in progress (tai näin minä olen asian ymmärtänyt). Toivon, että sitäkin kautta tulee taideihmisiltä kommenttia, jotta saan tästä kuvasta mahdollisimman hyvän :)

Elikkäs nyt näitä sitten esille ihan useampi kappale mitä on tallennettu silloin tällöin. Tyyli on siis 'realistista piirtämistä', kuten mitä sitä kutsun. Eli ilman linejä, mahdollisimman tarkkaa työtä. Voi olla, että tämän kanssa tappelen vielä kahden vuoden päästä, mutta jospa se siitä pikkuhiljaa valmistuisi.

aloitin kasvojen värittämistä.

kasvoihin laitettu 'perusvärejä'

Uusin versio! Tähän lopetin nyt äsken.

Tässä Tessan pää näyttää liian isolta, joten pienensin leukaa vähän. Seuraava kuva on korjattu versio.


 
                                                                                                                                                                         
Joo. Hirveästi tekemistä vielä.. Willin pitäisi olla siis ihan märkä, joten hiukset pitää saada näyttämään siltä että ne valuvat vettä. Samoin paidan pitää olla liimautunut ihoon ja tavallaan näkyä läpi. En tiedä miten sen aion toteuttaa, mutta se on myöhempi murhe sitten. Tessan mekkoon pitäisi keksiä jotain kivaa, että siitä tulisi todella hieno.. Myös hiukset pitäisi saada näyttämään hyviltä.

No tästä jatkuu jossain vaiheessa sitten! :)

- nica


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti